Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Bekijk Hier De Voorbeschouwing Van De Wedstrijd Tussen Las Palmas En Real Madrid

Praat mee op VP: Las Palmas - Real Madrid

Bekijk hier de voorbeschouwing van de wedstrijd tussen Las Palmas en Real Madrid.

Wat kun je verwachten van deze wedstrijd?

Real Madrid reist af naar Gran Canaria om het op te nemen tegen Las Palmas. De Koninklijke won de laatste vier wedstrijden tegen Las Palmas en zal proberen die reeks voort te zetten. Las Palmas staat momenteel op de 19e plaats in La Liga en heeft dringend punten nodig om uit de degradatiezone te komen.

Real Madrid staat momenteel op de tweede plaats in La Liga, met slechts één punt achterstand op koploper Barcelona. De Koninklijke wil de druk op Barcelona opvoeren door een overwinning in Las Palmas te boeken.

De wedstrijd tussen Las Palmas en Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 25 februari om 16.15 uur Nederlandse tijd. Je kunt de wedstrijd live volgen op Ziggo Sport.

Wat zijn de kansen op een overwinning voor Las Palmas en Real Madrid?

Volgens de bookmakers is Real Madrid de grote favoriet om de wedstrijd te winnen. De quotering voor een overwinning van Real Madrid is 1.25. De quotering voor een overwinning van Las Palmas is 10.00. Een gelijkspel staat genoteerd op 6.00.

Wat zijn de belangrijkste spelers om in de gaten te houden?

Enkele van de belangrijkste spelers om in de gaten te houden tijdens de wedstrijd tussen Las Palmas en Real Madrid zijn:

  • Karim Benzema (Real Madrid)
  • Gareth Bale (Real Madrid)
  • Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
  • Kevin-Prince Boateng (Las Palmas)
  • Jonathan Viera (Las Palmas)

Wat is de voorspelling voor de wedstrijd tussen Las Palmas en Real Madrid?

Real Madrid is de grote favoriet om de wedstrijd te winnen. De Koninklijke heeft een veel betere selectie dan Las Palmas en is ook in betere vorm. Ik voorspel dan ook een overwinning voor Real Madrid, met 2-0.


Komentar